Terug

Volg Vandaag Inside

‘Hlynsson is een hele intelligente speler, gaat Ajax veel plezier aan beleven’

9 mrt 2024, 20:45

Ronald de Boer is in de #DoneDeal podcast van VoetbalPrimeur lovend over Kristian Hlynsson en ziet veel talent in de 20-jarige Ajacied.

"In mijn ogen heeft hij heel veel potentieel, omdat hij een hele intelligente speler is die heel goed weet wat hij wel en niet kan", begint De Boer over Hlynsson die hij individueel begeleidde toen hij nog in de jeugd van Ajax speelde. “Hij beheerst veel basisprincipes op een hoog niveau: een goed schot, goede aannames en goed in de zestien. Ik heb de lat bij hem behoorlijk hoog liggen.”

De voormalig international vindt het dan ook knap hoe Hlynsson staande weet te houden in een 'Ajax-onwaardig' elftal. "Dan moet zo’n jongen zich maar zien te redden. Ik heb het gevoel dat als hij fysiek een jaartje verder is, Ajax heel veel plezier aan hem gaat beleven. Ook weer zo’n jongen die over twee à drie jaar voor een godsvermogen wordt verkocht.”

Hélène Hendriks was donderdagavond in Vandaag Inside positief verrast door het optreden van Ajax tegen Aston Villa (0-0). "Ik denk dat ik in tijden niet zo’n goed Ajax heb gezien". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.