Terug

Volg Vandaag Inside

Hilarische beelden: Liverpool-selectie zingt jarige speler toe in meerdere talen

Hilarische beelden: Liverpool-selectie zingt jarige speler toe in meerdere talen

8 apr 2020, 19:25

Liverpool heeft op Twitter een video gedeeld van de selectie die samenkomt via facetime voor een online yogasessie. Na wat grappen en grollen wil trainer Jürgen Klopp de jongste telg uit de selectie feliciteren. Harvey Elliott blaast vandaag 17 kaarsjes uit en dus zingt de gehele selectie een liedje voor hem. Daarna vraagt Klopp om een versie van 'Happy birthday to you' in verschillende talen. We horen onder andere een Senegalese, Kroatische, Arabische en natuurlijk de Nederlandse versie voorbij komen. Dit levert hilarische beelden op. Check ze hieronder!

(Felicitaties vanaf minuut 2.25)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.