Terug

Volg Vandaag Inside

Hilarische beelden: Harry Mens en Gerard Joling zingen duet

Hilarische beelden: Harry Mens en Gerard Joling zingen duet

10 mrt 2020, 20:05

Harry Mens beschikt niet alleen over uitstekende interview skills, maar ook over zangkwaliteiten. Dat is te zien op de laatste vlog van vriend van de show, Gerard Joling. Hij deelde een filmpje hiervan op Instagram.

Gerard Joling besloot, nadat hij bij de Huishoudbeurs was geweest, een hapje te gaan eten in Noordwijk bij hotel Huis ter Duin. Harry Mens was daar ook aanwezig en besloot samen met Geer te gaan zingen en dat zonder te stikken.

Mens zong De Troubadour van Lenny Kuhr, wat tot hilarische beelden leidde in Noordwijk. 'Die Harry zingt zo goed, het behang rolt van de muur af!', zegt Joling in zijn vlog. Zou Harry soms een lekker wijntje op hebben?

VIDEO - De mannen zien beelden Harry Mens: 'Was hij dronken?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.