Terug

Volg Vandaag Inside

'Hij kan het transferrecord verbreken bij Feyenoord'

'Hij kan het transferrecord verbreken bij Feyenoord'

9 nov 2021, 20:40

De positieve resultaten onder Arne Slot zorgen ervoor dat Feyenoord weer kapitaal op het veld heeft staan, schrijft De Telegraaf. De Rotterdamse leiding heeft geïnvesteerd in het verlengen van contracten en Feyenoord heeft nu met onder andere Bijlow, Malacia, Kökcü en Sinisterra hoge transferinkomsten in het vooruitzicht. Misschien wordt het transferrecord, dat op dit moment nog op naam staat van Dirk Kuyt (voor 18 miljoen naar Liverpool) op korte termijn wel verbroken.

Justin Bijlow, die een contract heeft tot 2025, heeft volgens De Telegraaf nu al een marktwaarde van 25 miljoen euro. Hij is in uitstekende vorm en is inmiddels ook de eerste doelman van Oranje, dus lijkt zijn prijskaartje alleen nog maar hoger te worden. Malacia (contract tot 2024) was volgens de krant afgelopen zomer al 9 miljoen euro waard. Hij is inmiddels echter ook Oranje-international en dus is de verwachting dat Feyenoord hem niet niet voor minder dan 18 miljoen euro laat vertrekken.

Ook de waarde van Kökcü (contract tot 2025) stijgt aanzienlijk. Hij was aanvankelijk 12 miljoen euro waard, maar voor dat bedrag laat Feyenoord hem nu niet meer gaan. Luis Sinisterra vertegenwoordigt met een contract tot 2024 volgens De Telegraaf de grootste waarde. Hij wordt volgens de krant elke week gevolgd door een Italiaanse club die uitkomt in de Champions League: 'De Colombiaan kan het transferrecord verbreken bij Feyenoord.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.