Terug

Volg Vandaag Inside

'Hij is vooral een speler op leeftijd met gedragsproblemen'

'Hij is vooral een speler op leeftijd met gedragsproblemen'

26 feb 2021, 12:29

Deze week werd bekend dat Quincy Promes toch een transfer maakt naar Spartak Moskou. Op die transfer wordt niet door iedereen in Rusland positief gereageerd.

Zo keurt oud-voorzitter van Spartak, Andrei Chervichenko, de transfer af. Op de vraag of Promes beter is dan de twee aanvallers die op het moment veel spelen in Moskou, Jordan Larsson en Ezequiel Ponce, reageert hij als volgt. 'Of hij beter is dan Larsson en Ponce? Nee, hij is vooral een speler op leeftijd met gedragsproblemen. Dit is waarschijnlijk zijn laatste fatsoenlijke contract, dus Promes wordt ook niet geprikkeld. Het is een zwakke transfer, die alleen maar voor verwarring en nervositeit zal zorgen bij Ponce en Larsson. Ik kan me niet voorstellen dat Promes veel gaat scoren' zo reageert de oud-voorzitter in gesprek met Championat.

Fyodor Shcherbachenko, trainer van Dinamo Minsk, is ook kritisch. 'Ik denk niet dat Spartak is geholpen met Promes. Zelfs Messi of Ronaldo zouden het schip niet kunnen redden. Als je Promes koopt, moet je dat doen voor het veroveren van een mogelijke landstitel, maar ze staan slechts vijfde.'

René begrijpt transfer Promes: 'Hij is daar een fenomeen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.