Terug

Volg Vandaag Inside

Higuaín verruilt Juventus voor club van Beckham

Higuaín verruilt Juventus voor club van Beckham

18 sep 2020, 18:14

Gonzalo Higuaín vervolgt zijn voetballoopbaan in de Verenigde Staten bij Inter Miami CF, de club van voormalig Engels international David Beckham. De Argentijnse spits had donderdag zijn contract bij de Italiaanse kampioen Juventus laten ontbinden.

Higuaín (32) verruilde in 2016 Napoli voor de club uit Turijn, maar na twee seizoenen werd hij al verhuurd aan AC Milan en later ook nog aan Chelsea. Afgelopen seizoen was hij weer actief voor Juventus en scoorde acht keer in 32 wedstrijden.

"We zijn blij dat we een ervaren en succesvolle doelpuntenmaker, die uitblonk in de beste teams en beste competities, aan onze selectie kunnen toevoegen", aldus Paul McDonough, technisch directeur van Inter Miami CF.

Higuaín gaat bij Miami met rugnummer 9 spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.