Terug

Volg Vandaag Inside

'Higuaín op weg naar MLS'

'Higuaín op weg naar MLS'

11 sep 2020, 10:45

Gonzalo Higuaín keert Juventus definitief de rug toe en zoekt zijn voetbalheil in de Verenigde Staten. Volgens diverse Italiaanse media is de Argentijnse aanvaller al op weg naar Miami om te tekenen bij Inter Miami, de club van David Beckham.

De 32-jarige Higuaín verruilde in 2016 Napoli voor de club uit Turijn, maar na twee seizoenen werd hij al verhuurd aan AC Milan en later ook nog aan Chelsea. Afgelopen seizoen was hij weer actief voor de club uit Turijn en scoorde acht keer in 32 wedstrijden.

Andrea Pirlo, de nieuwe trainer van Juventus, liet onlangs weten dat hij Higuaín niet meer nodig heeft. 'Hij is een geweldige speler en ik bewonder hem. Maar zijn tijd hier zit erop. Het is mooi geweest.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.