Terug

Volg Vandaag Inside

Higuain debuteert met nederlaag, gemiste penalty en ruzie in MLS

Higuain debuteert met nederlaag, gemiste penalty en ruzie in MLS

28 sep 2020, 15:07

De Argentijnse spits Gonzalo Higuain heeft een ongelukkig debuut gemaakt in de Amerikaanse voetbalcompetitie MLS. Higuain ging met Inter Miami CF onderuit bij Philadelphia Union: 3-0.

De 32-jarige Argentijn, afgelopen week overgekomen van Juventus, verzuimde een kwartier voor tijd bij een stand van 2-0 om de spanning terug te brengen in de wedstrijd. Higuain schoot een penalty hard over het doel van Philadelphia Union. Hij reageerde vervolgens boos en gefrustreerd toen spelers van de tegenstander juichend op hem af liepen. Het leidde tot wat onvriendelijkheden in het zestienmetergebied.

Diep in de blessuretijd incasseerde Inter Miami, de club van de Engelse oud-topvoetballer David Beckham, nog een derde treffer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.