Terug

Volg Vandaag Inside

Hiddink wint met Curaçao ook tweede wedstrijd in WK-kwalificatie

Hiddink wint met Curaçao ook tweede wedstrijd in WK-kwalificatie

29 mrt 2021, 10:57

Het nationale elftal van Curaçao heeft ook zijn tweede kwalificatiewedstrijd voor het aanstaande WK voetbal gewonnen. In Guatemala-stad werd Cuba met 2-1 verslagen. Eerder had de ploeg van bondscoach Guus Hiddink al met 5-0 gewonnen van Saint Vincent en de Grenadines.

In de elfde minuut zette Leandro Bacuna (ex-FC Groningen) Curaçao op voorsprong. Zestien minuten later kwamen de Cubanen echter op gelijke hoogte door een doelpunt van Onel Hernandez. Kort voor de rust viel de naar later bleek beslissende treffer. Die kwam op naam van Charlison Benschop, oud-speler van onder meer RKC, AZ en FC Groningen.

Curaçao speelt op 5 juni de volgende kwalificatiewedstrijd. Dan zijn de Britse Maagdeneilanden de tegenstander.

In de groep van Suriname, dat zelf niet in actie kwam, werd het duel tussen Kaaimaneilanden en Canada een dag uitgesteld omdat de testresultaten op Covid-19 niet op tijd binnen waren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.