Terug

Volg Vandaag Inside

Hiddink tóch niet definitief met pensioen: 'Sta altijd open voor nieuwe uitdagingen'

Hiddink tóch niet definitief met pensioen: 'Sta altijd open voor nieuwe uitdagingen'

18 sep 2021, 18:26

Guus Hiddink zat iets meer dan een week geleden nog in de talkshow HLF8 van Johnny de Mol, waarin hij bekendmaakte dat hij niet zou terugkeren op de velden na het debacle van Curaçao. Hiddink heeft de deur voor een nieuwe baan in de voetballerij op een kier gezet tijdens een gesprek met PSV TV en komt dus terug op zijn eerdere uitspraak.

'Ik heb het prima naar mijn zin. Ik doe van alles en niks. Ik praat links en rechts wat met spelers en trainers. Af en toe laat ik mijn gezicht bij PSV zien op de Herdgang of in het stadion', aldus de oud-bondscoach van Oranje. 'Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen. Het is niet zo dat ik nu heel de wereld bel om te vragen of ze een plekje voor me hebben. 'Stoppen' werd in de pers nogal breed uitgemeten. Ik kreeg er wereldwijde reacties op. Van Australië tot aan Zuid-Amerika tot Spanje en Engeland.'

Hiddink heeft ook al ideeën bij zijn mogelijke toekomstige baan. Zo geeft hij tegen PSV TV aan dat zo'n baan langs de lijn wel voor hem is weggelegd. 'Advies geven aan spelers, trainers en mensen op de club vind ik wel leuk om te doen links en rechts als dat nodig is. Ik vind het leuk om te sparren en dat zal ik ook blijven doen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.