Terug

Volg Vandaag Inside

Hevige rellen in centrum Marseille: vuurwerkgevechten en messentrekkers

Hevige rellen in centrum Marseille: vuurwerkgevechten en messentrekkers

5 mei 2022, 08:45

Aan de vooravond van de halve finale Conference League tussen Olympique Marseille en Feyenoord zijn hevige rellen geweest tussen supportersgroepen van beide clubs. Dat blijkt uit beelden op sociale media. Bekijk de beelden van de onrustige avond in Marseille hieronder.

Al voordat de avond viel in de Franse havenstad zorgden grote groepen Feyenoord-fans voor ongeregeldheden in Marseille.

Later op de avond en na middennacht blijven aanhangers van Marseille en Feyenoord elkaar opzoeken, wat leidde tot hachelijke situaties in de binnenstad. Zo valt onder meer te zien dat er vuurwerkgevechten plaatsvinden in het centrum: naar verluidt zouden hooligans van Marseille de Rotterdamse aanhangers hebben bestookt. Ook zijn rennende mensen met getrokken messen gespot in Marseille. De lokale politie heeft twintig mensen aangehouden, waaronder zeker twee Nederlanders.

Bekijk hieronder de samenvatting van de heenwedstrijd tussen Feyenoord en Olympique Marseille (3-2) terug!

SAMENVATTING: Feyenoord - Olympique Marseille (Halve Finale Conference League)
5:46
SAMENVATTING: Feyenoord - Olympique Marseille (Halve Finale Conference League)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.