Terug

Volg Vandaag Inside

‘Het zou voor Jan en mij niet verkeerd zijn om een weekje niet te eten’

‘Het zou voor Jan en mij niet verkeerd zijn om een weekje niet te eten’

23 apr 2021, 18:26

Met Jan Boskamp en Theo Janssen heeft RTL7 twee analisten in de stal met een enorme voorliefde voor een Eredivisieclub. Waar Boskamp natuurlijk bekendstaat als oer-Feyenoorder, klopt het hart van Janssen harder voor Vitesse. Toch stelt een verslaggever van Rijnmond in een interview met Janssen, dat de clubliefde van Boskamp voor Feyenoord groter is dan de clubliefde van Janssen voor Vitesse. 

‘Dat weet jij niet. Dat denk jij’, reageert Janssen. ‘Maar ik denk het niet. Hij laat duidelijk zien dat hij voor Feyenoord is, maar ik laat overal zien dat ik echt een Vitesse-man ben, dus ik denk dat het niet veel scheelt.’

De verslaggever van Rijnmond geeft als voorbeeld dat Boskamp, na een verloren bekerfinale, bij wijze van spreken een week niet zou kunnen eten. ‘Nou, dat zou voor ons allebei niet zo heel erg zijn als we dat een weekje niet doen’, reageert Janssen met een lach op zijn gezicht. ‘Maar nee, ik heb daar niet zo veel last van. Als je verliest is dat even zuur, dat speelt dan even twee uur door je hoofd, maar dan is het wel weer weg hoor’, besluit de voormalig middenvelder. 

Klik HIER voor het hele interview van Rijnmond met Janssen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.