Terug

Volg Vandaag Inside

'Het zou voor Ajax heel erg balen zijn als hij niet meedoet'

'Het zou voor Ajax heel erg balen zijn als hij niet meedoet'

1 apr 2021, 16:25

Theo Janssen denkt dat sc Heerenveen het zondag zwaar krijgt, in het thuisduel met koploper Ajax. De voormalig voetballer van Vitesse, KRC Genk, FC Twente en Ajax voorspelt in gesprek met Wilfred Genee een ruime overwinning voor de club uit Amsterdam.

‘Sc Heerenveen heeft een paar goede spelers lopen met de Veermannetjes, die gewoon heel belangrijk zijn, maar ze spelen heel wisselvallig. Het kan helemaal niks zijn, dan kan het zomaar 0-5 voor Ajax worden, maar het kan ook een lastige wedstrijd worden: dan wordt het 1-3 voor Ajax’, voorspelt Janssen in de Veronica Inside ochtendshow. ‘Ajax is zó goed dit seizoen en ze hebben zó veel spelers die ze kunnen gebruiken, dus nee, ik verwacht niet dat Ajax in de problemen komt.'

Janssen ging ook in op de situatie van Daley Blind. De verdediger viel dinsdagavond geblesseerd uit tijdens de het WK-kwalificatieduel met Gibraltar. Even werd er gevreesd voor een zware knieblessure maar later werd bekend dat het om een enkelblessure zou gaan. 'Ajax zit nu in een fase waarin ze de Europa League krijgen, met twee belangrijke wedstrijden, dus het zou voor Ajax heel erg balen zijn als hij niet meedoet’, reageert Janssen. ‘Al moet ik wel zeggen dat ze bij Ajax vervangers hebben met Martínez die achterin kan spelen en ook op het middenveld hebben ze natuurlijk keuze genoeg. Ajax heeft spelers genoeg’, aldus Janssen in gesprek met Wilfred Genee.

Ajax hervat zondag de competitie met een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. De club strijdt op 8 en 15 april tegen AS Roma om een plaats in de halve finale van de Europa League. Op 18 april staat de bekerfinale tegen Vitesse op het programma.

Luister hieronder het hele gesprek terug.

Wilfred spreekt Theo Janssen aan op contractverlenging bij NO...
5:45
Wilfred spreekt Theo Janssen aan op contractverlenging bij NO...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.