Terug

Volg Vandaag Inside

'Het zou mij niet verbazen als Slot in beeld komt bij Tottenham Hotspur'

'Het zou mij niet verbazen als Slot in beeld komt bij Tottenham Hotspur'

27 mrt 2023, 15:50

Hoofdredacteur en analyticus van Voetbal International, Pieter Zwart, vindt het geen gekke gedachte dat Arne Slot in beeld komt bij Tottenham Hotspur. De Londense voetbalclub scheidde zondagavond haar wegen met de Italiaanse trainer Antonio Conte, onder andere door de niet overeenkomende denkwijze van de Italiaan en voorzitter Daniel Levy.

De werkwijze van laatstgenoemde is één van de voornaamste redenen voor Pieter Zwart om Slot aan de Spurs te linken. Levy heeft namelijk een gierig imago, hij wil met zo min mogelijk uitgaven, zoveel mogelijk successen boeken.

Zwart ziet hierin een parallel met Arne Slot: Dat is wat Arne Slot natuurlijk ook gedaan heeft. Eerst bij AZ, waar hij heeft meegedaan om de titel, en nu doet hij hetzelfde bij Feyenoord met een laag budget. Ik kan me voorstellen dat hij in beeld zou komen.

Slot kwam onlangs ook in beeld bij Leeds United, maar die overstap sloeg hij af. Wellicht dat Tottenham Hotspur hem wel kan verleiden. "Je kunt allerlei kanten op en er zijn veel kandidaten beschikbaar. Daar zou Slot er een van kunnen zijn."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.