Terug

Volg Vandaag Inside

‘Het zou een droom zijn om ooit terug te keren bij Ajax’ 

‘Het zou een droom zijn om ooit terug te keren bij Ajax’ 

14 sep 2021, 19:29

Marvin Zeegelaar hoopt in de toekomst terug te keren bij Ajax. De 31-jarige vleugelverdediger, die tegenwoordig uitkomt voor het Italiaanse Udinese, weet alleen niet of een terugkeer op het oude nest realistisch is. 

‘Voor mij zou het een droom zijn’, doelt Zeegelaar in gesprek met Ajax Showtime op een terugkeer bij Ajax. ‘Maar je moet ook realistisch zijn. Ajax is ook verdergegaan en de club is gericht op jonge spelers. Natuurlijk heeft de club ervaren spelers nodig, maar de vraag is of je genoegen neemt met een rol in de kleedkamer.’

Na avonturen in Nederland, Spanje, Turkije, Engeland en Portugal streek Zeegelaar in 2019 neer bij Udinese. ‘Mijn contract bij Udinese loopt na dit seizoen af. Dan moet ik kijken wat ik ga doen’, vervolgt de Amsterdammer. ‘Ajax blijft altijd een club naar mijn hart. Sowieso ga je tegen Ajax geen “nee” zeggen, maar ik weet niet hoe realistisch een terugkeer is. Een verlenging bij Udinese zou ook zeker kunnen.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.