Terug

Volg Vandaag Inside

'Het ziet er niet heel goed uit, want Johan is niet erg complimenteus'

'Het ziet er niet heel goed uit, want Johan is niet erg complimenteus'

7 mrt 2021, 11:35

PvdA-lijsttrekker Lilianne Ploumen heeft tijdens een interactieve talkshow van de Universiteit Twente en De Twentsche Courant Tubantia nogmaals gereageerd op uitspraken die Johan Derksen over haar deed in Veronica Inside.

Johan zei onder andere over Ploumen: 'Ze hangt me zo ontzettend de strot uit. Die spreekt de mensen toe alsof ze tegen imbecielen praat! We zijn geen kleuters, mevrouw Ploumen! Dan gaat ze zitten lullen en dan waan ik me acht jaar, dat ik in m'n pyjama met brandweerautootjes op de bank zit. En dat ik nog even op mag blijven om naar kleuterjuffouw Ploumen te luisteren!'

De lijsttrekker van de PvdA reageerde in de interactieve talkshow: 'Zijn dochter is PvdA’er en ik hoop dat zij toch met haar vader af en toe eens een goed gesprek heeft… We hebben nog twaalf dagen geloof ik, maar ik moet je zeggen: het ziet er niet heel goed uit, want hij is niet heel erg complimenteus. Maar wie weet gaat hij ons de komende dagen nog verrassen, dat hoop ik.'

Eerder reageerde Johan in Veronica Inside al grappend op het nieuws dat zijn dochter gaat stemmen op de PvdA: 'Die is bij deze onterfd.' Bekijk het in video hieronder!

'Johan onterft dochter live op televisie'
2:54
'Johan onterft dochter live op televisie'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.