Terug

Volg Vandaag Inside

Allegri: 'Het ziet er goed uit voor Ronaldo'

Allegri: 'Het ziet er goed uit voor Ronaldo'

5 apr 2019, 14:56

Trainer Massimiliano Allegri van Juventus is optimistisch gestemd over het genezingsproces bij sterspeler Cristiano Ronaldo. ,,Het gaat beter met hem. Er zijn goede signalen vijf dagen voor de wedstrijd tegen Ajax'', liet de Italiaanse coach weten in zijn voorbeschouwing op het competitieduel zaterdag met AC Milan voor eigen publiek.

Ronaldo zal in de thuiswedstrijd tegen de Milanese subtopper normaal gesproken nog ontbreken. Hij raakte op 25 maart geblesseerd aan zijn dijbeen in de EK-kwalificatiewedstrijd van Portugal tegen Servië. Sindsdien werkt de topaanvaller toe naar het eerste duel met Ajax in de kwartfinales van de Champions League, woensdag in Amsterdam.

Ronaldo maakte zich na de interland tegen Servië (1-1) al weinig zorgen over zijn inzetbaarheid in de Johan Cruijff ArenA. ,,Ik ben kalm, want ik weet dat ik zonder problemen binnen een tot twee weken weer fit kan zijn'', liet hij destijds weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.