Terug

Volg Vandaag Inside

'Het zal toch niet dat Bijlow z'n plek in Oranje kwijtraakt?'

'Het zal toch niet dat Bijlow z'n plek in Oranje kwijtraakt?'

6 okt 2021, 14:38

Feyenoord-volger Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam hopen niet dat Justin Bijlow zijn plek onder de lat moet afstaan aan nieuweling Mark Flekken. De heren van de Dick Voormekaar Podcast vinden het verbazingwekkend dat de nieuwe doelman zo de hemel wordt ingeprezen, terwijl Bijlow dé grote belofte zou zijn.

'Van Gaal heeft nu een keeper ontdekt in Duitsland, Flekken. Die heeft 6 wedstrijden in de Bundesliga gekeept, geloof ik. Heel goed voetenwerk had 'ie', zegt Krabbendam cynisch. De clubwatcher van Feyenoord merkt dat er een hele hype is ontstaan rondom de keeper van SC Freiburg. 'Het zal toch niet dat een keeper uit Limburg, waarvan we nog nooit gehoord hebben, Bijlow uit Oranje kickt?'

Van Egmond denkt te weten waarom Van Gaal de nieuwe keeper zo groots brengt. 'Dan is de focus weer even lekker op Van Gaal. Eén grote egotrip is het. Werkelijk iedereen is het er over eens dat we de komende 10 jaar gebakken zitten met Bijlow. Daar hoeven we het niet meer over te hebben. Dus dat probleem is opgelost. En wat gaat Van Gaal doen? Hij gaat het oprakelen. Het is een egotrip, want hij heeft weer iets nieuws en innovatiefs.'

Krabbendam vindt het ook allemaal maar een overdreven hype: 'Alsof het een vreemde dier soort is in Duitsland. Nou nou, die moet er gelijk bij. Ze hebben 4 keepers voor 2 wedstrijden, dat slaat helemaal nergens op!' 'Tegen ploegen die voor het laatst hebben gescoord in 1856. Je hoeft niet eens een keeper op te stellen!', stelt Van Egmond lachend, die vervolgt: 'Van Gaal krijgt ook alle ruimte om die waanzin allemaal uit te leggen zonder echt tegengas te krijgen!'

'Ja iedereen zit er maar verbijsterd naar te kijken. Zo van, het leidt ook wel weer lekker af, joh', besluit clubwatcher Krabbendam zijn relaas over de keeperskwestie bij Oranje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.