Terug

Volg Vandaag Inside

Het verhaal van de huilende Hannie: 'Hou je kinderen in de gaten, voordat je het weet ben je ze kwijt'

Het verhaal van de huilende Hannie: 'Hou je kinderen in de gaten, voordat je het weet ben je ze kwijt'

17 mei 2023, 12:23

Feyenoord-fan Hannie, die met haar interview op ESPN viraal ging op sociale media, doet samen met haar ex-man en vader van hun overleden zoon, Arie Verburg, hun verhaal tegenover het Algemeen Dagblad.

In het fragment vertelde Hannie tijdens de huldiging van de Rotterdamse club over haar overleden zoon, die ze op een foto heeft meegenomen naar de viering. "Ik had hier met mijn zoon willen staan, maar die is helaas overleden in december", zei Hannie geëmotioneerd in de video. "Ik weet dat hij er vandaag bij is, dat weet ik zeker. Ik mis hem zo."

Hannie en Arie blikken een dag later terug op de huldiging: "Zes jaar geleden, toen Feyenoord ook kampioen werd, zouden we samen naar de huldiging gaan", vertelt Hannie. "Maar ik werd ziek. ‘Ma’, zei Hobie. ‘Volgende keer zijn we er gewoon bij. Die dag komt heus nog wel een keer.’ Nou, Feyenoord is kampioen, maar mijn zoon is er niet meer."

Voorafgaand aan het kampioensduel tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles (3-0) is Hannie nog bij het graf van haar zoon op de Zuiderbegraafplaats geweest. "Morgen gaat het gebeuren, zei ik tegen Hobie. Ik neem je foto mee. Ben je er toch nog bij."

(Tekst gaat verder onder de video.)

Liefdesverdriet

Vervolgens gaat het stel in op het overlijden van hun zoon Hobie. Hannie en Arie vertellen dat de relatie van hun zoon met zijn vriendin, waarmee hij een huisje in Melissant had gekocht, op de klippen was gelopen: "Kapot was hij daarvan", vertelt het stel. "Hij had enorme liefdesverdriet en kwijnde weg in het dorpje, zonder dat wij dat goed in de gaten hadden. Zijn ex heeft hem in zijn huis gevonden."

Arie, de ex-man van Hannie en vader van hun overleden zoon wil met zijn verhaal een beroep doen op de jeugd. "Voel je je rot, loopt het leven even niet lekker, bel familie of vrienden. Je bent niet alleen. En aan alle ouders: houd je kinderen in de gaten. Voordat je het weet, ben je ze kwijt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.