Terug

Volg Vandaag Inside

'Het programma dat me dit jaar het meest heeft verrast, is De Oranjezomer'

23 nov 2023, 12:21

In Veronica Superguide krijgt Tina Nijkamp de vraag welk programma haar het afgelopen jaar het meest heeft verrast. De kijkcijferexpert kiest voor De Oranjezomer.

De Oranjezomer werd afgelopen zomer gepresenteerd door Hélène Hendriks. Vanaf het Kasteelplein in Breda ontving zij wisselende gasten om het actuele (sport)nieuws te bespreken. Het programma greep naast de Gouden Televizier-Ring, maar Hélène (Televizier-Ring Presentator) en Noa (Televizier-Ring Talent) vielen wel in de prijzen.

"Het programma dat me het meest heeft verrast, is De Oranjezomer," aldus Tina Nijkamp. "Hélène Hendriks blijkt moeiteloos de grote schoenen van de heren van Vandaag Inside te kunnen vullen. Heel leuk dat ze in januari twee weken terugkomt met De Oranjewinter."

"Op nummer twee staat voor mij De Augurkenkoning," vervolgt de kijkcijferexpert. "Is er toch weer een geschikte familie voor een realitysoap gevonden. Op de gedeelde derde plaats staan Marcel & Gijs en The Floor. Zeer gedurfd van SBS6 om Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman in de zomer dagelijks te programmeren. The Floor is niet eens zo’n heel bijzondere quiz, maar scoorde goed en is aan veel andere landen verkocht," besluit ze.

Bekijk in de video bovenaan deze pagina de reacties van Hélène en Noa na het Gouden Televizier-Ring Gala!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.