Terug

Volg Vandaag Inside

'Het Nederlandse niveau is verdedigend zo slecht, dat zelfs B-aankopen het verschil kunnen maken’

10 dec 2023, 09:28

In Koffie met..., een online rubriek van Vandaag Inside, vertelt Chris Woerts dat hij het verdedigende niveau in Nederland momenteel zo slecht vindt, dat de B aankopen van Ajax zelfs het verschil kunnen maken in de Eredivisie.

Terwijl Chris in zijn glazen bol kijkt, voorspelt hij dat Ajax uiteindelijk op een derde plaats in de Eredivisie zal eindigen achter Feyenoord en PSV. "Ajax gaat een flinke opmars maken, die hebben niet zo'n heel slecht elftal. Ze komen er beter in en de Nederlandse competitie is verdedigend zo slecht dat het voor hun appeltje-eitje is."

Chris bedoelt hier naar eigen zeggen niet mee dat Sven Mislintat, voormalig technisch directeur bij Ajax, goede aankopen heeft gedaan: "Maar het Nederlandse niveau is verdedigend zo slecht dat zelfs die B aankopen het verschil kunnen maken."

Na nog een blik op zijn glazen bol, voorspelt Chris dat Volendam en Vitesse dit jaar zullen degraderen. "Een hard gelag voor Vitesse, want het is eigenlijk een historische club die in de Eredivisie thuis hoort en Volendam is het heen-en-weer bootje en komt over twee jaar weer terug."

Bekijk de gehele Koffie met Chris in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.