Terug

Volg Vandaag Inside

'Het Nederlands elftal heeft niets aan Luuk de Jong'

'Het Nederlands elftal heeft niets aan Luuk de Jong'

16 jan 2024, 14:21

Johan Derksen en René van der Gijp hebben zich bij Vandaag Inside uitgelaten over PSV-aanvoerder Luuk de Jong. De spits was dit weekend in de thuiswedstrijd tegen Excelsior goed voor een hattrick aan Eindhovense zijde (3-1), waarna zijn naam in verband werd gebracht met een terugkeer bij Oranje. Iets wat voor irritatie zorgt bij Johan: "Het Nederlands elftal heeft niets aan hem."

Johan ergert zich aan de Nederlandse pers: “Ik word helemaal gek van die analisten op televisie en in de kranten. Volgens hen moet bondscoach Ronald Koeman nederig naar Eindhoven gaan om Luuk de Jong te smeken zich weer beschikbaar te stellen voor Oranje, omdat hij drie keer heeft gescoord tegen... Excelsior.”

Een terugkeer van De Jong gaat Johan te ver: “Hij is goed in de Eredivisie omdat er geen verdediger is die kan koppen, en dan is hij heel machtig. Maar een niveau hoger speelt hij geen enkele rol. Het Nederlands elftal heeft niets aan hem.”

René sluit zich aan bij de woorden van Johan: “Dan zitten ze zondag weer zo’n jongen de hemel in te prijzen. Hij speelt heel goed, maar tegen Excelsior is dat natuurlijk niet zo moeilijk.”

“Als je in Engeland, Duitsland en Spanje niet mee kunt komen, dan heb je in het Nederlands Elftal niets te zoeken,” besluit Johan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.