Terug

Volg Vandaag Inside

'Het Nederlands Elftal heeft hem héél hard nodig in Qatar'

'Het Nederlands Elftal heeft hem héél hard nodig in Qatar'

14 dec 2021, 12:47

In Veronica Inside werd maandagavond de situatie van Jasper Cillessen bij Valencia besproken. De Nederlandse doelman is weer onbetwiste basisspeler in Spanje en maakte dit weekend indruk met een aantal knappe reddingen.

'Cillessen, we hebben niet veel goede keepers, maar Cillessen de laatste weken...,' begon Wilfred. Johan viel de presentator in de rede: 'Die hebben we héél hard nodig in Qatar, die hebben we héél hard nodig.'

'Eigenlijk is dat toch je eerste keeper, als je hem weer ziet keepen de laatste weken,' vroeg Wilfred zich af. 'Hij gaf tegen Elce ook nog een assist door een bal heel goed uit te trappen. En hij pakte ook een paar hele goeie weer.' Johan sluit zich daarbij aan: 'Ja, het is op het ogenblik echt onze beste keeper.'

Valencia won afgelopen weekend met 2-1 van Elche. De club staat in La Liga op de zevende plaats en is sinds eind oktober (alle competities en toernooien meegerekend) ongeslagen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.