Terug

Volg Vandaag Inside

'Het lijkt wel of die Duitsers alles beslissen bij PSV'

'Het lijkt wel of die Duitsers alles beslissen bij PSV'

15 feb 2021, 10:44

Rafael van der Vaart ziet dat het rommelt bij PSV. De voormalig middenvelder zegt bij Studio Voetbal het idee te hebben dat de Duitsers alles beslissen in Eindhoven.

De ploeg van trainer Roger Schmidt liet zaterdag, mede door een gemiste strafschop van Philipp Max, punten liggen in het duel met ADO Den Haag. ‘Het lijkt wel of die Duitsers alles beslissen daar. Max pakt een penalty van Malen af, neemt alle corners, alle vrije trappen. Ik heb geen goede vrije trap meer gezien de laatste tijd’, zegt Van der Vaart via een videoverbinding bij Studio Voetbal.

‘De laatste tijd vind ik hem niet meer zoals hij in het begin was’, vervolgt hij. ‘Dan komt hij helemaal over van links om een corner te nemen. Hij heeft een goede trap, maar dan valt het me toch wel heel erg tegen, wat er de laatste tijd mee gebeurt. Ik zit me dan een beetje te ergeren. Malen wil die penalty nemen maar hij pakt hem af en schiet hem huizenhoog over.’

Pierre van Hooijdonk, die ook aanwezig is in de studio, vraagt zich af of deze beslissingen niet bij trainer Roger Schmidt moeten liggen. ‘Maar die is Duits’, reageert van der Vaart. ‘Ik vind dat die Nederlanders best wel op mogen staan. Als je ook de interviews van Malen en Ihattaren ziet, je ziet dat ze ontevreden zijn. Maar ik vind: zeg het maar een gewoon. Er mag best een keer een bommetje barsten daar als je ontevreden bent. In plaats van het een beetje half-half te doen.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.