Terug

Volg Vandaag Inside

Het Legioen verkiest Sinisterra boven Berghuis als speler van het jaar

Het Legioen verkiest Sinisterra boven Berghuis als speler van het jaar

17 juni 2020, 13:30

De supporters van Feyenoord hebben niet Steven Berghuis, maar Luis Sinisterra gekozen tot speler van het jaar. De Colombiaanse aanvaller tekende in 21 competitieduels voor vijf doelpunten en vier assists. Sinisterra, woensdag 21 jaar geworden, liep in februari in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle een zware knieblessure op en is geruime tijd uitgeschakeld. Hij was toen door het Legioen al drie keer gekozen tot speler van de maand.

De jonge Colombiaan kreeg in zijn eerste seizoen bij Feyenoord amper speeltijd van trainer Giovanni van Bronckhorst, maar onder Jaap Stam en Dick Advocaat ontwikkelde hij zich dit seizoen snel. Het Legioen van Feyenoord beloonde dat door Sinisterra te kiezen tot speler van het jaar, hoewel aanvoerder Berghuis toch de grote man was bij de Rotterdamse ploeg.

Berghuis tekende voor vijftien goals en zeven assists. De rechtsbuiten leidde Feyenoord na het opstappen van Stam vanuit de middenmoot naar de derde plek op de ranglijst, tot de eredivisie werd stopgezet vanwege de coronacrisis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.