Terug

Volg Vandaag Inside

‘Het is elke dag een feestje om Vandaag Inside te maken, ik rij er elke dag met een grote smile naartoe’

‘Het is elke dag een feestje om Vandaag Inside te maken, ik rij er elke dag met een grote smile naartoe’

25 jan 2024, 20:15

In januari 2022 begonnen Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp met Vandaag Inside. Nu, twee jaar later, rijdt Wilfred nog altijd met plezier naar de studio, zo vertelt hij in gesprek met De Telegraaf.

“Het is elke avond een feestje om te maken”, zegt Wilfred. “Ik rij er echt elke dag met een grote smile op mijn gezicht naartoe, en ik kom er vaak met een nog grotere smile uit.”

Echter was Wilfred niet meteen enthousiast over het idee om een dagelijkse talkshow te maken. “Het gekke is, zowel René als ik, waren er niet direct voorstander van. Johan wilde het graag, die was klaar met voetbal en wilde vijf dagen per week praten over de actualiteit. Wij hadden zoiets van ‘dat is veel te veel, dat kan niet’”.

Toch is Wilfred blij met de uitkomst van het programma. “Het is eigenlijk veel beter, leuker en meer bijzonder geworden dan ik er ooit van verwacht had.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.