Terug

Volg Vandaag Inside

'Het is een publiek geheim dat Bazoer het liefst zou terugkeren bij Ajax'

'Het is een publiek geheim dat Bazoer het liefst zou terugkeren bij Ajax'

25 jan 2021, 11:14

Vitesse presteert bovenmaats in de Eredivisie. De Arnhemmers zijn terug te vinden op de tweede plaats, met slechts drie punten achterstand op koploper Ajax. Een van de grote uitblinkers is Riechedly Bazoer, die volgens De Telegraaf kan rekenen op belangstelling uit de Europese subtop.

Bazoer voelt zich op zijn plek bij Vitesse: 'Bij Ajax heb ik ook een seizoen gehad waarin ik veel goede wedstrijden speelde, maar ik moet wel zeggen dat ik nu beter weet wat er op sommige momenten wordt gevraagd.'

Zijn prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven in het buitenland. Clubs uit de Europese subtop hebben zich gemeld, weet De Telegraaf. De krant weet echter dat het een 'publiek geheim' is dat 'Bazoer het liefst zou terugkeren bij Ajax.' In Amsterdam maakte hij zijn debuut als profvoetballer, maar vertrok hij al na 51 wedstrijden naar VFL Wolfsburg.

De naam van Bazoer wordt ook steeds vaker gelinkt aan het Nederlands Elftal. Voor de camera van Veronica Inside vertelde Bazoer dat een terugkeer bij Oranje 'één van zijn doelen is.' Bekijk het in de video hieronder.

Bazoer wil terugkeren in Oranje: 'Dat is één van mijn doelen'...
3:39
Bazoer wil terugkeren in Oranje: 'Dat is één van mijn doelen'...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.