Terug

Volg Vandaag Inside

'Het is een gotspe dat ze allebei pas eenmaal gescoord hebben'

'Het is een gotspe dat ze allebei pas eenmaal gescoord hebben'

21 dec 2020, 12:47

Gisteren won Vitesse met 1-0 van Feyenoord en daarmee leden de Rotterdammers een eerste Eredivisie-nederlaag sinds 27 oktober 2019. Valentijn Driessen heeft in zijn nieuwste column laten weten dat hij het een gotspe vindt dat de twee spitsen van Feyenoord tot nu toe pas eenmaal gescoord hebben.

Valentijn zag dat Feyenoord Vitesse naar adem liet happen door steeds aanvallender te spelen. De columnist vond de Rotterdammers erg goed spelen en noemt het dan ook sneu dat Feyenoord na ‘het beste halfuur sinds de komst van Advocaat’ tegen zijn eerste nederlaag in 420 dagen aanliep en hoopt dat dit half uur aanleiding gaf om meer van eigen kracht uit te gaan in plaats van zich aan te passen aan een ‘sterker veronderstelde tegenstander’.

Valentijn begrijpt alleen niet dat de beste kansen niet waren besteed aan spelers zoals Jörgensen, Linssen, Botteghin, Spajic en Sinisterra. ‘Het is een gotspe dat twee spitsen van Feyenoord - Jörgensen en Linssen – op ruim eenderde van de competitie allebei pas eenmaal gescoord hebben’, zo oreert Valentijn.

'Want Vitesse is niet sterker dan Feyenoord en is zeker geen titelkandidaat. De Arnhemmers doen het aardig, maar wie wat kritischer kijkt, ziet dat Vitesse nogal wordt overschat’, sluit hij af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.