Terug

Volg Vandaag Inside

'Het is een droom om er ooit coach te worden'

'Het is een droom om er ooit coach te worden'

10 mrt 2021, 00:47

Steven Gerrard van de nieuwe Schotse kampioen Rangers heeft zich op tv-zender ITV laten ontvallen dat het een droom van hem is om ooit Liverpool te mogen coachen. Maar, zo voegde hij er meteen aan toe, "ik hoop dat Jürgen Klopp nog enkele jaren blijft."

Gerrard, een icoon van Liverpool, leidde het Schotse Rangers afgelopen weekeinde naar de eerste Schotse titel in tien jaar tijd. Nu de dolende titelhouder naar de achtste plaats is weggezakt in de Premier League, valt de naam van de ex-middenvelder steeds vaker als hoofdcoach.

Een rentree van Gerrard op Anfield als trainer lijkt echter voorlopig nog niet aan de orde. Liverpool en de Duitser Klopp zijn contractueel nog drie jaar aan elkaar gebonden, al weet je het natuurlijk nooit hoe het loopt in de voetballerij. De naam van Klopp ging meteen ook al rond als opvolger van de Duitse bondscoach Joachim Löw, die dinsdag aankondigde dat hij na het EK komende zomer vertrekt.

"Ik hou van Klopp", zei Gerrard. "De fans willen mij op dit moment, maar wensen ook dat Klopp doorgaat, en daar sta ik helemaal achter. We zouden hier zelfs niet over moeten praten, want hij is een van de beste managers die er is. Ik hoop dat hij nog enkele jaren blijft. Natuurlijk is Liverpool mijn club en is het een droom om er ooit coach te worden, maar nu nog niet. Wie zegt dat ik daar ooit goed genoeg voor ben? Op dit moment moeten we in de eerste plaats Jürgen respecteren."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.