Terug

Volg Vandaag Inside

'Het is de bedoeling dat Drommel vertrekt in de zomer'

'Het is de bedoeling dat Drommel vertrekt in de zomer'

10 dec 2020, 18:12

FC Twente rekent op een vertrek van Joël Drommel. Technisch directeur Jan Streuer verwacht niet dat de doelman, die een uistekend seizoend draait in Enschede, te behouden is voor de club.

Drommel heeft een aflopend contract bij FC Twente. De club van trainer Ron Jans kan die verbintenis met een eenzijdige optie verlengen en zullen dat op korte termijn ook gaan doen, zegt Streuer in gesprek met FOX Sports. 'Joël heeft nog een optie en die gaan we lichten, dus dan ligt hij nog tot en met 2022 vast.'

'De bedoeling is dat hij gaat vertrekken in de zomer. Hij wil zelf hogerop en terecht want hij doet het geweldig. Hij is een van de beste keepers van Nederland. Voor FC Twente zou het ook goed zijn om een goede transfer te doen, dus ik ga ervan uit dat hij gaat vertrekken', aldus Streuer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.