Terug

Volg Vandaag Inside

'Het is bijna onmogelijk voor Feyenoord om tien punten goed te maken'

8 dec 2023, 11:38

Kenneth Perez stelde na de 2-0 overwinning van PSV op sc Heerenveen dat het voor Feyenoord bijna onmogelijk is om de tien punten achterstand op de koploper uit Eindhoven in te halen. De Rotterdammers wonnen zelf donderdagavond pas diep in blessuretijd van FC Volendam met 3-1.

"Deze wedstrijd geeft perfect aan, waarom heel veel van wij analisten zeggen: dat het heel moeilijk wordt om tien punten in te halen op PSV", stelde Perez na afloop van de wedstrijd bij ESPN. "Vandaag speelde PSV verre van goed, maar winnen ze wel met 2-0 van Heerenveen en hadden ze nog legio kansen. En dan hebben ze nog bijzonder veel balverlies geleden, speelden ze niet echt gemotiveerd. En dan speel je tegen Heerenveen, één van de betere ploegen van de rest, en dan heb je eigenlijk alsnog geen kind aan ze."

Perez ziet op dit moment geen mogelijke obstakels voor PSV richting een eventueel kampioenschap. "In al dit soort thuiswedstrijden kunnen ze het zich veroorloven om zo te spelen en winnen ze alsnog. Daarom denk ik dat het in deze competitie voor Feyenoord bijna onmogelijk is om tien punten goed te maken", aldus de analist.

Afgelopen maandag werd in Veronica Offside gereageerd op de zege van PSV op Feyenoord in De Kuip (1-2). En bespraken de mannen de strijd om het kampioenschap. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.