Terug

Volg Vandaag Inside

'Het is aan Alaba of hij bijtekent of niet'

'Het is aan Alaba of hij bijtekent of niet'

4 nov 2020, 14:00

Bayern München-topman Karl-Heinz Rummenigge heeft laten weten dat het aan voetballer David Alaba is of hij bijtekent bij de Duitse landskampioen. "Hij moet nu zelf een beslissing nemen", zei de bestuursvoorzitter tegen Sport Bild.

"Ik denk dat we er in de club allemaal hetzelfde over denken; we willen dat David blijft", zei Rummenigge. "Hij is een geweldig persoon en een topspeler."

Het contract van Alaba bij Bayern loopt in juni volgend jaar af. De club en de speler kwamen nog niet tot een akkoord. Bayern liet eerder deze week weten dat het de aanbieding voor een nieuw contract voor Alaba heeft ingetrokken.

"We draaien al een paar maanden rond in cirkels", zei Rummenigge over de onderhandelingen. "Op een zeker punt moeten we beginnen met het plannen voor het nieuwe seizoen, dus moeten we weten: blijft David bij Bayern of niet?"

Alaba speelt al sinds 2008 bij Bayern. Hij won met de club twee keer de Champions League, dit jaar en in 2013. De Oostenrijkse verdediger vierde in München ook al negen landtitels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.