Terug

Volg Vandaag Inside

'Het gaat een keer ontploffen bij PSV'

'Het gaat een keer ontploffen bij PSV'

22 mei 2023, 15:01

Aad de Mos denkt dat PSV de tweede plek behoudt en zo de voorronde van de Champions League gaat behalen, hij is alleen niet onder de indruk van het team sinds de gewonnen bekerfinale. Verder denkt hij dat het een keer gaat ontploffen binnen de staf van PSV, dat vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad.

De Mos vindt dat de spelers van PSV na de bekerfinale niet meer zichzelf zijn. Hij vindt het gelijkspel tegen Heerenveen (3-3) dan ook een schande: "Als je zo dichtbij bent... Als trainer en als groep laat je de supporters in de steek en breng je de club in gevaar. De voorronde van de Champions League lag gewoon voor het grijpen."

Toch denkt de ex-voetbaltrainer dat de Eindhovenaren de tweede plaats behouden, maar dat ze dat niet op eigen kracht gaan doen: "Ik vrees het ergste voor PSV, maar het geluk is, dat mijn gevoel ook zegt dat Ajax niet wint bij Twente. Mijn voorspelling is dat PSV zeker niet wint bij AZ, maar Ajax ook niet van Twente. Dan zou je alsnog tweede worden en red je het dankzij Twente. Een bijzondere ontknoping? Ja, oké, maar het gaat wel gebeuren."

Eerder deze week berichtte De Telegraaf dat het niet helemaal botert in de technische staf van PSV. Ook dat is voor De Mos geen verrassing: "Natuurlijk is er wrijving, dat merk je al aan de wedstrijden tegen Fortuna en Heerenveen, en dat zal je ook zondag merken. Daar ben ik van overtuigd. Het gaat een keer ontploffen bij PSV. Er zal wel het een en ander besproken zijn tussen spelers en bestuur, en ik wil dan weten of Van Nistelrooij daar wel of niet bij was. Dat is voor mij belangrijk. Het komt in elk geval allemaal heel slecht over", besluit hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.