Terug

Volg Vandaag Inside

'Het feit dat het EK afgelast is, is meteen een teken dat wij een jaar later het EK gaan winnen'

'Het feit dat het EK afgelast is, is meteen een teken dat wij een jaar later het EK gaan winnen'

19 mrt 2020, 16:43

Johan heeft zich thuis in zijn kantoor in Grolloo uitgelaten over de verplaatsing van het EK: 'Ik denk dat het voor Nederland ideaal is.'

Voordat Johan over de verplaatsing van het EK begint, plaatst hij alles nog even in perspectief:'Het EK gaat niet door, de bekerfinale gaat niet door. Het zijn allemaal van die probleempjes die nergens over gaan. Want dat EK komt een jaar later, die bekerfinale die komt wel, mijn theatertour schuift op en die bluesbands halen we een jaar later naar Grolloo. We moeten ook niet teveel klagen. Ik leef er gewoon om door. Maar er zijn heel veel mensen die wel echte problemen hebben. En daarom wil ik niet zeuren over een EK dat een jaar opschuift. Kom op zeg, waar hebben we het over!'

Wel voorspelt Johan dat de verplaatsing van het EK ideaal is voor Oranje:'We hebben begenadigde talenten in Nederland, maar die zijn misschien nog nét niet rijp voor het grote werk. Die hebben nog een jaar om te rijpen. Ook Memphis heeft een jaar om weer in vorm te komen. Het feit dat het EK afgelast is, is meteen een teken dat wij een jaar later het EK gaan winnen', besluit Johan vanuit zijn huis in Grolloo. Bekijk hieronder het gehele interview.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.