Terug

Volg Vandaag Inside

'Het enige wat ik met Sinterklaas heb, is dat mijn vorige vrouw er wat op leek'

'Het enige wat ik met Sinterklaas heb, is dat mijn vorige vrouw er wat op leek'

6 dec 2020, 13:07

Hans Kraay Jr. was op Pakjesavond namens FOX Sports aanwezig in de Johan Cruijff Arena voor het duel tussen Ajax en FC Twente (1-2). Natuurlijk werd hem door Jan Joost vanuit de studio ook gevraagd of hij een fervent Sinterklaasvierder is.

Of Hans regelmatig voor Sinterklaas speelt? 'Nee, dat vind ik helemaal niks. Dat is helemaal niks voor mij. Waar ik sowieso een kolerehekel aan heb, zijn die vervelende gedichten. Dat vind ik ook helemaal niks.'

Hij grapt vervolgens: 'Het enige wat ik met Sinterklaas heb, is dat mijn vorige vrouw er een beetje op leek. Als ik leuke plannen had 's avonds, dan riep ze altijd 'ho ho ho.''

Kenneth Perez lacht en verwacht dat Hans zijn grap heeft ingestudeerd. Hans reageert: 'Nee, Kenneth Perez. Ben je alweer begonnen, ouwe zeikerd?'

Sinterklaas kwam afgelopen vrijdag natuurlijk ook weer langs bij Veronica Inside. Bekijk de legendarische beelden hieronder!

Sinterklaas terug bij Veronica Inside: 'Nog wat gebeurd dit j...
13:04
Sinterklaas terug bij Veronica Inside: 'Nog wat gebeurd dit j...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.