Terug

Volg Vandaag Inside

‘Het doel is om alle prijzen te pakken met Ajax: het kampioenschap, de beker en de Europa League’

‘Het doel is om alle prijzen te pakken met Ajax: het kampioenschap, de beker en de Europa League’

11 jan 2023, 09:34

Kenneth Taylor heeft een prima jaar achter de rug. De middenvelder werd kampioen met Ajax en mocht met het Nederlands elftal mee naar het WK in Qatar. In gesprek met Ajax TV vertelt hij over zijn goede voornemens voor 2023.

“Kampioen worden met Ajax”, glimlacht Taylor. De 20-jarige middenvelder wil zich dit jaar vooral gaan focussen op zijn verdedigende spel. “Ik wil nog meer goals maken en assists geven, maar als ik kijk naar wat ik kan verbeteren dan is dat het verdedigende spel.”

Taylor was dit seizoen al vijf keer trefzeker in de Eredivisie, maar is nog niet tevreden. “Het kan altijd beter. Mijn doel was om tien goals te maken, maar eigenlijk moet dat een beetje omhoog: ik ga voor 12 doelpunten nu.”

Taylor is duidelijk over zijn hoofddoel voor 2023. “Alle prijzen pakken met Ajax”, zegt hij ambitieus. “Het kampioenschap, de beker en de Europa League. Toen ik jonger was keek ik naar de huldigingen op het Museumplein en dat zag er echt vet uit. Ik heb nu twee kampioenschappen meegemaakt, maar ik heb nul keer op het Museumplein gestaan. Dat wil ik écht een keer meemaken!”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.