Terug

Volg Vandaag Inside

Het chagrijn is weer terug bij Bayern München

Het chagrijn is weer terug bij Bayern München

3 nov 2018, 21:00

MÜNCHEN (ANP) - Het puntenverlies tegen SC Freiburg leidde tot flink wat chagrijn bij Bayern München. De ploeg van trainer Niko Kovac wist tien minuten voor tijd eindelijk op voorsprong te komen, maar moest vlak voor tijd de gelijkmaker incasseren (1-1). ,,Als Bayern München mag je zo'n wedstrijd niet meer uit handen geven'', mopperde Kovac, die al wekenlang onder druk staat.

De Kroaat begon goed aan zijn eerste seizoen bij de Duitse grootmacht, maar daarna volgde een slechte serie. Bayern München herstelde zich de afgelopen weken wel met een reeks overwinningen, maar tegen Freiburg volgde weer onverwacht puntenverlies. ,,De laatste weken kunnen we niet schitteren, het is verre van overtuigend hoe we spelen'', erkent aanvoerder Manuel Neuer. De 'Rekordmeister' heeft nu vier punten achterstand op koploper Borussia Dortmund. Volgende week treffen de nummers 1 en 2 van de ranglijst elkaar.

Technisch directeur Hasan Salihamidzic reageerde geïrriteerd toen hij de vraag kreeg of Kovac moet vrezen voor zijn baan als Bayern verliest in Dortmund. ,,Stel alstublieft niet van die domme vragen'', antwoordde hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.