Terug

Volg Vandaag Inside

'Het berust op een misverstand, ik ben juist groot fan van Vandaag Inside'

'Het berust op een misverstand, ik ben juist groot fan van Vandaag Inside'

5 dec 2022, 21:04

Jan Slagter heeft zich in een column op de website van Broadcast Magazine positief uitgelaten over Vandaag Inside. De Omroep MAX-baas kreeg onlangs kritiek van Johan Derksen nadat hij een uitspraak had gedaan over het publiek van de meningenshow, maar zegt dat de reactie van Johan berust op een misverstand.

"Ik vertelde mij er zorgen over te maken dat Op1 er niet in slaagt de lager opgeleide kijkers te bereiken," begint Slagter. "In tegenstelling tot Vandaag Inside; zij bereiken een publiek dat Op1 niet bereikt. De berichtgeving over die lezing in de media leidde tot verontwaardiging onder kijkers én de mannen van Vandaag Inside."

"Denigrerend vond men het. Johan Derksen deed het voorkomen of ik gezegd zou hebben: Er kijken alleen maar domoren naar Vandaag Inside. Maar dit berust toch echt op een misverstand," legt de Omroep MAX-baas uit. "Ik ben groot fan van Vandaag Inside en kijk er graag naar. Ik vind het juist zo knap dat zij óók de mensen weten te bereiken die niet meer zoveel naar de NPO kijken."

"Vandaag Inside heeft dus een heel breed kijkerspubliek, breder dan de talkshows op de NPO. Ik betreur het dat dit anders is opgevat door de mannen van Vandaag Inside. Dus toen Derksen opmerkte: Er spreekt jaloezie uit, sloeg hij de spijker op de kop," aldus Jan Slagter.

Bekijk in de video hieronder hoe Johan Derksen reageerde op de uitspraken van Jan Slagter over het publiek van Vandaag Inside.

Johan hoort uitspraken Jan Slagter over Vandaag Inside-publiek: 'Dat kun je niet maken!'
1:06
Johan hoort uitspraken Jan Slagter over Vandaag Inside-publiek: 'Dat kun je niet maken!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.