Terug

Volg Vandaag Inside

Hervatting Portugese voetbalcompetitie eind mei zonder publiek

Hervatting Portugese voetbalcompetitie eind mei zonder publiek

1 mei 2020, 00:53

Premier António Costa van Portugal heeft aangekondigd dat de voetbalcompetitie en het bekertoernooi in zijn land eind mei kunnen worden hervat. Hij heeft daar wel de nodige voorwaarden aan verbonden: geen publiek bij de wedstrijden, goedkeuring door de Portugese gezondheidsdienst en het gebruik van veilige stadions waarin de maatregelen vanwege het coronavirus goed kunnen worden uitgevoerd.

Het profvoetbal is voorlopig de enige uitzondering in het Portugese regeringsbeleid. Alle andere beroepssporten blijven nog verboden.

Met nog tien wedstrijden te gaan, heeft koploper FC Porto één punt meer dan titelverdediger Benfica. Beide clubs spelen ook tegen elkaar in de finale van de Portugese beker. Voor die eindstrijd moet nog een nieuwe datum worden gevonden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.