Terug

Volg Vandaag Inside

Hertha BSC buigt diep voor Leipzig

Hertha BSC buigt diep voor Leipzig

3 nov 2018, 21:41

BERLIJN (ANP) - Hertha BSC heeft in de Bundesliga een forse nederlaag moeten incasseren. Met verdediger Karim Rekik in de basis en aanvaller Javairo Dilrosun als invaller ging de ploeg uit Berlijn in het eigen Olympiastadion hard onderuit tegen RB Leipzig: 0-3. Leipzig nestelde zich op de derde plek, achter Borussia Dortmund en Bayern München.

Spits Timo Werner maakte de eerste twee doelpunten, Matheus Cunha tekende voor de derde treffer. Dilrosun mocht na een uur invallen bij Hertha BSC, maar ook de twintigjarige Amsterdammer wist de thuisclub niet te inspireren tot een comeback. Dilrosun hoorde eerder in de week dat hij is opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor de duels met Frankrijk en Duitsland in de Nations League. De aanvaller, die de jeugdopleiding van Ajax in 2014 verruilde voor Manchester City en afgelopen zomer naar Berlijn kwam, hoort vrijdag of bondscoach Ronald Koeman hem oproept.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.