Terug

Volg Vandaag Inside

Herstelde Verratti mee naar Barcelona

Herstelde Verratti mee naar Barcelona

15 feb 2021, 12:55

Marco Verratti behoort tot de selectie van Paris Saint-Germain voor het eerste duel met FC Barcelona in de achtste finales van de Champions League. De Italiaanse middenvelder ontbrak in de laatste twee wedstrijden van de Franse kampioen vanwege een heupblessure. Verratti, een vaste waarde bij PSG, zit bij de groep van 22 spelers die trainer Mauricio Pochettino meeneemt naar Spanje.

De geblesseerde aanvallers Neymar en Ángel Di María ontbreken. Pochettino moet het daarnaast stellen zonder de langdurig uitgeschakelde Juan Bernat. Xavi Simons, de 17-jarige Nederlander die vorige week debuteerde in de hoofdmacht van PSG, ontbreekt op de spelerslijst die zijn club heeft ingediend bij de UEFA voor de Europese wedstrijden. Simons verruilde in 2019 de jeugdopleiding van Barcelona voor die van de Parijzenaars.

Barcelona en PSG troffen elkaar vier jaar geleden ook in deze fase van de Champions League. De Franse club won toen het eerste duel in eigen stadion met 4-0, maar vloog alsnog uit het toernooi door een nederlaag van 6-1 in Camp Nou. Dat duel ging de boeken in als 'La Remontada.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.