Terug

Volg Vandaag Inside

Herstelde Pogba staat te trappelen om weer te voetballen

Herstelde Pogba staat te trappelen om weer te voetballen

12 apr 2020, 12:10

De Franse middenvelder Paul Pogba was klaar voor zijn rentree bij Manchester United toen het coronavirus ervoor zorgde dat ook de Engelse voetbalcompetitie moest worden stilgelegd. "Ik was al weer met de bal aan de slag", zegt Pogba in een podcast van zijn club. "Het maakt me alleen maar nóg hongeriger om terug te komen en het goed te doen als we weer kunnen voetballen."

De 27-jarige Fransman maakte vorig seizoen dertien doelpunten in de Premier League. Het was daarmee het meest productieve seizoen uit de carrière van Pogba. Hij begon dit voetbaljaar ook sterk, tot hij geblesseerd raakte aan een voet. Pogba keerde vrij snel terug op het veld, maar de pijn bleef aanhouden. Er bleek een breuk te zitten en dus moest hij begin dit jaar een operatie ondergaan. "Ik ben heel lang heel gefrustreerd geweest. Ik had nog nooit zoiets meegemaakt in mijn carrière. Na de operatie verdween de pijn. Ik voel nu niets meer en hopelijk kan ik snel weer voetballen."

De Premier League ligt vanwege het coronavirus tot nader order stil. De organisatie doet er alles aan om de competitie uit te spelen, maar de vrees bestaat dat dit niet gaat lukken.

VIDEO - René ziet ring van Pogba: 'Ik zou 'm gebruiken als cockring'

René ziet ring van Pogba: 'Ik zou 'm gebruiken als cockring'
1:00
René ziet ring van Pogba: 'Ik zou 'm gebruiken als cockring'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.