Terug

Volg Vandaag Inside

'Herstelde Memphis kan in januari binnenlandse transfer maken'

'Herstelde Memphis kan in januari binnenlandse transfer maken'

17 nov 2022, 09:19

Memphis Depay kan in januari de overstap naar Sevilla maken, zo meldt het Spaanse Sport. Volgens de sportkrant mag de Oranje-spits in januari vertrekken bij FC Barcelona, aangezien zijn contract komende zomer afloopt.

De Andalusiërs zien Memphis als de ideale spits, die de club moet behoeden voor degradatie. Sevilla staat momenteel achttiende in La Liga en en beleeft een zwaar seizoen. Technisch directeur Monchi zou al contact gehad hebben met het management van de spits. Het technisch hart van Sevilla is ervan overtuigd dat ze Memphis in januari kunnen vastleggen, maar of de sterke aanvaller open staat voor een winters vertrek bij Barça is nog maar de vraag.

De oud-speler van PSV heeft al meerdere keren aangegeven dat hij zich goed voelt bij Barcelona, ondanks zijn geringe speeltijd. De 28-jarige aanvaller speelde dit seizoen pas twee duels in La Liga, maar is ook al sinds september uitgeschakeld met een bovenbeenblessure.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.