Terug

Volg Vandaag Inside

Herstelde Götze en Gakpo tegen ADO mogelijk terug bij PSV

Herstelde Götze en Gakpo tegen ADO mogelijk terug bij PSV

12 feb 2021, 13:22

PSV kan zaterdag in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag mogelijk weer beschikken over Mario Götze en Cody Gakpo. Het tweetal heeft donderdag de training hervat.

"We hebben de afgelopen dagen door de sneeuw helaas wat minder kunnen trainen, maar ze hebben donderdag weer op het veld gestaan", aldus Schmidt. "We moeten het vandaag even aankijken en kijken wat hun gevoel is alvorens we een beslissing nemen."

Götze en Gakpo ontbraken de afgelopen weken en ook woensdag in het verloren bekerduel met Ajax. Na de uitschakeling in de beker heeft PSV nog twee prijzen om voor te spelen: het kampioenschap en de Europa League. In de Eredivisie bedraagt de achterstand op Ajax - dat nog een duel tegoed heeft - 4 punten, maar dat zorgt niet voor extra druk bij Schmidt.

"Je kunt niet beweren dat wij dezelfde kansen hebben om kampioen te worden. Ajax heeft een heel ander budget en ze hebben zeven of acht spelers van meer dan 15 miljoen euro aangetrokken. Wij hebben nog nooit een speler voor zoveel geld gekocht", aldus Schmidt.

"En zij spelen al een paar jaar samen, terwijl wij een nieuwe trainer hebben. Wij moeten boven onze kunnen presteren om kampioen te worden. Maar we staan tweede met 4 punten achterstand en 4 punten voorsprong op de nummer 3. Zo slecht is die situatie niet. Naar mijn mening spelen we ook goed voetbal, alleen misschien niet altijd 90 minuten."

Het duel tussen ADO Den Haag en PSV werd vervroegd naar 16.30 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.