Terug

Volg Vandaag Inside

Herstelde Bijlow terug in de basis bij Feyenoord

Herstelde Bijlow terug in de basis bij Feyenoord

14 feb 2021, 14:25

Justin Bijlow maakt in de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Willem II na ruim drie maanden afwezigheid zijn rentree onder de lat. Trainer Dick Advocaat geeft Bijlow, die hersteld is van een voetblessure, de voorkeur boven Nick Marsman. Bijlow was al de nummer 1 bij Feyenoord, maar Marsman maakte als vervanger de afgelopen maanden een goede indruk.

Advocaat kiest verder voor dezelfde spelers die twee weken geleden ook in de basis stonden in de gewonnen thuiswedstrijd tegen PSV (3-1). Feyenoord zou vorige week in de competitie tegen FC Groningen spelen en midweeks in de beker tegen sc Heerenveen, maar beide duels gingen vanwege het winterweer niet door. Bryan Linssen krijgt in de spits weer de voorkeur boven Nicolai Jørgensen, Lucas Pratto en Robert Bozenik, die allemaal op de bank zitten.

Bij Willem II debuteert de van Feyenoord gehuurde verdediger Sven van Beek in de basis. Ook doelman Arijanet Muric maakt zijn eerste speelminuten voor de Tilburgers. Van Beek en de Kosovaarse huurling van Manchester City zouden eigenlijk vorige week tegen ADO Den Haag al debuteren, maar die wedstrijd werd afgelast.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.