Terug

Volg Vandaag Inside

Herstelde Bergwijn kan tegen City spelen voor Spurs

Herstelde Bergwijn kan tegen City spelen voor Spurs

20 nov 2020, 17:22

Steven Bergwijn kan zaterdag in de Engelse competitiewedstrijd tegen Manchester City weer in actie komen voor Tottenham Hotspur. De aanvaller is hersteld van de blessure die hem de interlands van het Nederlands elftal kostte. Bergwijn werd vorige week maandag bij aankomst in Zeist onderzocht door de medische staf van Oranje en toen bleek dat hij niet fit genoeg was voor de duels met Spanje, Bosnië en Herzegovina en Polen. De oud-PSV'er keerde daarom direct terug naar Londen.

"Steven is twee weken hier geweest en dat gaf hem de tijd om te herstellen", zegt manager José Mourinho. "Hij is nu klaar voor de wedstrijd van zaterdag." Bergwijn bewaart goede herinneringen aan Manchester City. De 23-jarige international van Oranje debuteerde op 2 februari voor de Spurs met een prachtig doelpunt tegen City. Dit seizoen kwam Bergwijn pas vier keer in actie in de Premier League, voornamelijk als invaller.

Tottenham Hotspur staat op de tweede plaats met 17 punten uit acht wedstrijden, City neemt met 12 punten uit zeven duels de tiende plek in.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.