Terug

Volg Vandaag Inside

Hersenoperatie oud-Liverpoolspeler Matteo

Hersenoperatie oud-Liverpoolspeler Matteo

16 nov 2019, 16:55

Voormalig Liverpool-speler Dominic Matteo heeft een zware operatie wegens een hersentumor moeten ondergaan. De 45-jarige Matteo werd eerder deze week ineens ernstig ziek, zo meldde Liverpool. De Schotse voetballer ligt nog in het ziekenhuis, maar is van de intensive care.

"We wensen 'Dom' een volledig en snel herstel toe en zullen zijn vrouw en familie alle mogelijke steun bieden", laat de club weten. Matteo doorliep de jeugdopleiding bij Liverpool en maakte in 1993 zijn debuut voor de club. Hij speelde 127 wedstrijden voor de 'Reds' en kwam daarna nog uit voor Sunderland, Leeds United, Blackburn Rovers en Stoke City, waar hij in 2007 zijn carrière beëindigde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.