Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax bereikt akkoord met RB Leipzig over transfersom Brobbey'

'Ajax bereikt akkoord met RB Leipzig over transfersom Brobbey'

19 juli 2022, 22:20

Brian Brobbey keert definitief terug naar Ajax. De Amsterdammers hebben een akkoord bereikt met RB Leipzig over de transfersom voor de 20-jarige aanvaller. Het zou gaan om een bedrag van ruim zeventien miljoen euro, wat nog kan oplopen door extra bonussen.

Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano. Brobbey vertrok een jaar geleden nog transfervrij naar Duitsland. Na een matig eerste halfjaar werd de aanvaller in de winter verhuurd aan Ajax om weer zes maanden definitief terug te keren in de hoofdstad. Naar verluidt tekent hij een contract tot 2027.

De Amsterdammers lijken voorlopig nog niet klaar te zijn op de transfermarkt. Volgens Freek Jansen, Ajax-watcher namens Voetbal International, worden verdediger Calvin Bassey van Rangers FC en middenvelder Francisco Conceiçao van FC Porto de volgende versterkingen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.