Terug

Volg Vandaag Inside

Hercules-uitblinker Pieters na stunt tegen Ajax: ik kan van God los

Hercules-uitblinker Pieters na stunt tegen Ajax: ik kan van God los

21 dec 2023, 21:21

Hercules-uitblinker Tim Pieters gaat de verrassende zege op Ajax in het bekertoernooi (3-2) uitgebreid vieren. "Ik had voor morgen een deadline voor mijn studie, maar ik heb het vanmiddag in de bibliotheek al afgerond. Ik kan dus van God los", sprak de aanvaller tegen ESPN.

Pieters opende na een kwartier spelen de score en nam halverwege de tweede helft op fraaie wijze ook de tweede treffer voor zijn rekening. "Ik vond dat Ajax voor rust niet zo gevaarlijk was. Toen we bij rust met 1-0 voor stonden, dachten we: laten we er maar voor gaan."

Hercules dacht dat de kans op een stunt niet zo groot was, maar wist ook dat Ajax dit seizoen niet in de beste vorm verkeert. "We hadden ze ook in het seizoen 2018/2019 kunnen treffen", doelde Pieters op het seizoen dat Ajax de finale van de Champions League ternauwernood misliep.

Pieters heeft een verleden bij FC Utrecht, maar wist niet door te breken. "Op een gegeven moment koos ik voor mijn maatschappelijk carrière, maar als je naar vanavond kijkt, had ik misschien toch door moeten gaan", zei hij lachend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.