Terug

Volg Vandaag Inside

Hercules-trainer kreeg geen enkele felicitatie van Ajax: ‘Triest voor zo’n grote club’

22 dec 2023, 13:38

De trainer van Hercules, René van der Kooij, vertelt in gesprek met het Algemeen Dagblad dat hij na de overwinning op Ajax, in de strijd om de KNVB-beker (3-2), geen enkele felicitatie heeft ontvangen van de Amsterdammers.

“Weet je hoeveel mensen van Ajax mij na de wedstrijd gefeliciteerd hebben? Precies nul! Dat de spelers daar geen zin in hadden, snap ik. Maar dat niet één trainer, staf- of bestuurslid naar mij toe is gekomen, vind ik triest voor zo’n grote club waar ze ooit met een 1 op de stropdas rondliepen", aldus de trainer van de derde divisionist.

Van der Kooij heeft zijn avond hierdoor echter niet laten bederven. “Ik heb ongelofelijk genoten. Van de sfeer in het stadion en van de manier waarop mijn spelers ons tactisch plan tot in de puntjes uitvoerden. Door ze in de beginfase onder druk te zetten, wilden wij hen het gevoel geven dat er niets te halen viel. Na twee minuten was al zichtbaar dat we mee konden komen met dit Ajax, al vond ik ons na de 1-0 iets te apathisch."

Bekijk in de video bovenaan deze pagina hoe de Vandaag Inside-tafel reageerde op de bekerblamage van Ajax!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.